Pieniący, alkaliczny, preparat myjąco–dezynfekujący na bazie podchlorynu sodu
W przemyśle spożywczym, a szczególnie mięsnym do pianowego mycia i dezynfekcji urządzeń, maszyn, taśm produkcyjnych, stołów, wózków, ścian, posadzek itp. – za pomocą urządzenia pianowego lub ręcznie przy użyciu miękkiej szczotki.
Bardzo silnie emulguje tłuszcz, rozmiękcza cząstki białkowe, przez co łatwo i dokładnie zmywa tłusty brud. Duża zawartość wolnego chloru powoduje skuteczną dezynfekcje mytych powierzchni. Posiada właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze.
pH 1% roztworu > 11
stężenia robocze 3- 5 %
temperatura mycia 20-50 °C
Dostępne opakowania: 1 l, 5 l, 25 kg, 200 kg, 1200 kg
Produkt biobójczy – pozwolenie MZ nr 3671/09
Szczegółowe informacje o ofercie oraz warunkach współpracy można uzyskać telefonicznie lub wysyłając zapytanie za pomocą formularza kontaktowego.
Skontaktuj się z nami!